Over ons

UnitedConsumers: het consumentencollectief voor Nederland

UnitedConsumers is opgericht in 2000 met één doel voor ogen: u verlichten in uw vaste lasten. Dit doel streven we nog altijd na. En we worden zelfs aldoor ambitieuzer. Daardoor vinden we steeds meer manieren om consumenten te laten besparen op hun vaste lasten. Zo houdt u per maand meer over, voor de leuke dingen in het leven. Goed voor elkaar.

U heeft er vast wel eens over gehoord: een consumentencollectief. Een collectieve zorgverzekering bijvoorbeeld. U kunt zich meestal alleen aansluiten via een werkgever. Voor individuen is dit bijna niet mogelijk. Daarom is UnitedConsumers er als consumentencollectief voor iedereen. UnitedConsumers biedt u voordeel op uw zorgverzekeringautoverzekeringenergieGSM abonnement en brandstof. Wij kunnen groot inkopen. De korting die we daarmee krijgen, geven we aan u. Vanzelfsprekend.

Werken bij UnitedConsumers

Bij UnitedConsumers zetten we in op een duurzame samenwerking. Wij zouden natuurlijk UC niet zijn zonder onze fantastische medewerkers. We willen niet alleen nieuw talent aantrekken, maar ook behouden! Dat merk je ook terug in de sfeer. Die sfeer is trouwens niet echt te beschrijven, maar moet je gewoon ervaren.