Waarom onze organisatie

Purpose driven - Onze winst wordt gedeeld met de Nederlandse sport en 18 goede doelen.
Grote projecten - werken aan grote, strategische projecten.

Wij bieden

Bonus / winstregeling
Opleidingsbudget
Pensioen

Onze recruiter

Over ons

Nederlandse Loterij is dé betrouwbare kansspelorganisatie van Nederland. Met 10 sterke spelmerken: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Lucky Day, Miljoenenspel, Krasloten, TOTO Winkel, TOTO Sport, TOTO Casino en Winn-itt. We zijn marktleider, expert en staan voor verantwoord, eerlijk en veilig spelen. Bijna alles wat we verdienen geven we aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Naast een kansspelorganisatie met een maatschappelijke insteek zijn we een werkgever. Binnen onze organisatie werken we samen met meer dan 500 toptalenten.

Sport verbindt ons. Een aantal van onze collega’s is (oud-)topsporter. Andere collega’s kijken vooral graag naar sport. Iedereen die hier werkt is graag in beweging, ontwikkelt zichzelf continu op persoonlijk en vakinhoudelijk niveau, en gaat voor de winst. Dat maakt iedereen binnen Nederlandse Loterij tot een toptalent. We zorgen dat jouw talent op de juiste plek in ons speelveld tot zijn recht komt. Zodat jij, net als alle andere collega’s, met plezier en vol trots jouw werk kan uitvoeren.

World-Class Workplace 2022-2023

Nederlandse Loterij heeft het World-Class Workplace label 2022-2023 behaald, een bevestiging van ons goede werkgeverschap. Daar zijn we trots op. Trots omdat World-Class Workplace een eerlijk keurmerk is en 100% gebaseerd op de mening van de medewerkers. Met een bovengemiddelde score hebben onze collega’s aangegeven dat er grote medewerkersbevlogenheid is en zij Nederlandse Loterij als een goede werkgever ervaren.


Onze waarden

Samen
Samen gaan we voor de winst
Sport
Iedereen die hier werkt is graag in beweging, ontwikkelt zichzelf continu op persoonlijk en vakinhoudelijk niveau, en gaat voor de winst.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
We moedigen je vanaf de zijlijn aan.
Telefonische screening
Even aftasten van beide kanten.
Eerste interview
Een eerste gesprek via Teams of op kantoor, dat is een goed begin.
Tweede interview
We leren elkaar nóg beter kennen. Tijdens een gesprek op ons kantoor in Rijswijk en wie weet een case.
Aanbod
Een onweerstaanbaar aanbod dat past bij wat jij kan en gaat doen.
Aangenomen
The game is on. Laten we samen werken en samen winnen.