Over ons

Akoestiekexpert is specialist op het gebied van het verzorgen van akoestische oplossingen in alle soorten van binnenruimtes. Denk aan een kantoor, (bedrijfs)restaurant, aula, wachtruimte, vergaderruimte, callcentre, leslokaal, praktijkruimte, muziekstudio en ga zo maar door.

Er is een veelheid aan akoestische problemen maar er is maar één oplossing: Snowsound®. Dankzij de unieke geluidsabsorberende eigenschappen bieden wij u met de Snowsound® producten gegarandeerd de oplossing voor tal van akoestische problemen zoals hinderlijke galm en slechte spraakverstaanbaarheid. Een groot aantal vormen en kleuren met uitgebreide montagemogelijkheden, allemaal met één enkele technologie, waarbij gebruik wordt gemaakt van selectieve absorptie van geluidsfrequenties, waardoor sneller een goede balans wordt gecreëerd in de akoestische situatie van een ruimte. Er zijn vele akoestische producten op de markt, soms ook met hoge geluidsaborberende kwaliteiten, maar er is geen enkel ander product met de unieke gepatenteerde Snowsound® techniek die garant staat voor het oplossen van uw akoestisch probleem met relatief weinig panelen, door de eerder genoemde selectieve absorptie. 



We zijn een klein bedrijf. Dit betekent dat we ook in een klein team werken en er geen hiërarchie is. We gaan vrij met elkaar om, er wordt goed samengewerkt en de sfeer is goed! We kijken er naar uit om jou bij ons in het team op te nemen!
www.akoestiekexpert.nl
www.zero-z-design.nl